The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Concertfilm Snelweg - puntjudith

Project van:

Zaterdag: 26.06.

Aanvang: 21:30 (en daarna doorlopend te bekijken)


De muziek is onheilspellend, kwetsbaar en een symbool geworden voor de overprikkelde gedachteflow van een millenial in een chaotische wereld. puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit, maar ook surreële dromen vol verlangen. Met haar kwetsbare, doch energieke muzikale identiteit, gooide ze hoge ogen bij Stubru, Radio 2 en 3FM Alternative en 3voor12.


Judith Rijsenbrij ontsnapte samen met medemuzikanten Wannes Notenbaert en Adriaan Stoop naar een afgelegen vuurtorenhuis waar ze hun debuut EP Snelweg opnamen.


puntjudith wordt voor deze speciale show versterkt door een blazerskwartet en een koor. Dit is tevens het afstudeerwerk van Yared van der Zijde, Lou Bikkers, Mathieu Abbink en Anique van Laar (Design & Technologie), Alex van den Akker (Scenografie) en Belle Lammers (Productie Podiumkunsten). De regie is in handen van Christina Pfrötschner (Regie Opleiding), gefilmd o.l.v. Thijs Mosterman, die eerder ook de videoclip bij puntjudith’s single Lichter maakte.

Interdisciplinary Opleiding Performance Spoken NL Theatre